Elektronikus Gitár Megoldások

ElectricGuitar_1.png

A. Elektromos gitár - szimpla K/KW sorozatú hangsugárzóval, mono összegzett kimenettel az FOH felé.

Ez a diagram azt mutatja, hogy milyen színpadi megoldást kínál egy K/KW hangsugárzó, ha modellezéses pedált használsz.

Útmutató : Csatlakoztasd az effekt pedálod kimenetét a hangsugárzó „A” bemenetére. Ha másik akusztikus hangszert is használsz (mandolin, dobró, 12 húros gitár stb.…), akkor csatlakoztasd azt a „B” bemenetre. Ebben az esetben mindkét hangszer jele, egy közös szimmetrikus vonalon jut el az FOH-ba.

Figyelem! Az A bemenet Mic/Line kapcsolóját „Line”, KW sorozatnál „0” állásba kell kapcsolni.

ElectricGuitar_2.png

B. Elektromos gitár - szimpla K/KW sorozatú hangsugárzóval, „aux” bemenettel és mono összegzett kimenettel az FOH felé.

Ez a diagram azt mutatja, hogy milyen színpadi megoldást kínál egy K/KW hangsugárzó, ha modellezéses pedált használsz és „aux” monitor jelet kapsz.  

Útmutató : Csatlakoztasd az effekt pedálod kimenetét a hangsugárzó „A” bemenetére. Abban az esetben, ha aszimmetrikus jelet (mono jack) csatlakoztatsz, a kimeneted akkor is szimmetrikus lesz, így biztosítva a zajmentességet. Csatlakoztasd az „aux” jelet a „B” bemenetre, így külön tudod állítani az arányokat.  A hangszered jele az „A” kimeneten, szimmetrikus vonalon jut el az FOH-ba.

Figyelem! Az „A” bemenet Mic/Line kapcsolóját „Line”, KW sorozatnál „0”  állásba kell kapcsolni.

ElectricGuitar_3.png

C. Elektromos gitár - szimpla K/KW sorozatú hangsugárzóval, mono összegzett kimenettel az FOH felé és „cross stage fill”-lel (színpadi monitor).

Ez a diagram azt mutatja, hogy milyen színpadi megoldást kínál egy pár K/KW hangsugárzó, ha modellezéses pedált használsz, és egy színpadot „megtöltő” (Stage-fill) monitort.

Útmutató : Csatlakoztasd az effekt pedálod kimenetét a hangsugárzó „A” bemenetére. Ha másik akusztikus hangszert is használsz (mandolin, dobró, 12 húros gitár stb.…), akkor csatlakoztasd azt a „B” bemenetre. A közös kimenetet csatlakoztasd a következő hangsugárzóra, mely a színpadot és a többi zenészt látja el a gitár hangjával. Ha aszimmetrikus jellel (mono jack) csatlakozol, a kimeneted akkor is szimmetrikus lesz, így biztosítva a zajmentességet.  Ebben az esetben a második hangsugárzót csatlakoztasd az FOH-ba.

Figyelem! Az „A” bemenet Mic/Line kapcsolóját „Line”, KW sorozatnál „0”  állásba kell kapcsolni.

ElectricGuitar_4.png

D. Elektromos gitár - egy pár K/KW sorozatú hangsugárzóval, sztereo kimenettel az FOH felé.

Ez a diagram azt mutatja, hogy milyen színpadi megoldást kínál egy pár K/KW hangsugárzó, ha modellezéses pedált használsz, sztereo kimenettel.

Útmutató : Csatlakoztasd az effekt pedálod „L” kimenetét, az egyik hangsugárzó „B” bemenetére, majd csatlakoztasd az effekt pedálod „R” kimenetét, a másik hangsugárzó „B” bemenetére. Ez biztosítja a tökéletes sztereo élményt, például a kórus, vagy más effekteknél.  A hangszered jele az A+B kimeneteken keresztül, két szimmetrikus vonalon jut el sztereóban az FOH-hoz.

Figyelem! Az „A” bemenetek Mic/Line kapcsolóját „Line”, KW sorozatnál „0”  állásba kell kapcsolni.

ElectricGuitar_5.png

E. Elektromos gitár - egy pár K/KW sorozatú hangsugárzóval, sztereo kimenettel az FOH felé és „aux” monitor bemenettel.

Ez a diagram azt mutatja, milyen színpadi megoldást kínál egy pár K/KW hangsugárzó, ha modellezéses pedált használsz, sztereo kimenettel és mono „aux” bemenettel.

Útmutató : Csatlakoztasd az effekt pedálod „L” kimenetét, az egyik hangsugárzó „A” bemenetére, majd csatlakoztasd az effekt pedálod „R” kimenetét, a másik hangsugárzó „A” bemenetére. Ez biztosítja a tökéletes sztereo élményt, például a kórus vagy más effekteknél. Ha aszimmetrikus jellel (mono jack) csatlakozol, a kimeneted akkor is szimmetrikus lesz, így biztosítva a zajmentességet. Csatlakoztasd az „aux” jelet az egyik „B” bemenetre, majd a „B” kimenetet a másik hangsugárzó „B” bemenetére, így külön tudod állítani az arányokat. A hangszered jele az „A” kimeneteken keresztül, két szimmetrikus vonalon jut el sztereóban az FOH-hoz. 

Figyelem! A bemenetek Mic/Line kapcsolóját „Line”, KW sorozatnál „0”  állásba kell kapcsolni.