K a Billentyűsöknek

K a Billentyűsöknek

A színpadon található összes zenei eszköz közül nincs még egy olyan széles spektrumot megszólaltató, olyan sokrétű textúrával rendelkező dolog, mint az elektromos billentyűs hangszer. Egy modern „keyboard” gyakorlatilag korlátlan számú hangzást képes megszólaltatni és mindegyiknek megvan a maga finomsága, árnyalata. Néhány hangszer, mint például a zongora, széles spektrumot igényel, míg egy szinti basszus erőteljes mélyhangokat. Stúdió körülmények között minden hangszer rögzítése maximálisan optimalizálható és a végleges hangzást majd a keverés során érik el. 

Tudj Meg Többet

A legjobbnak kikiáltott billentyűerősítők sem mások, mint egy gitárerősítő, egy egyszerű keverő és egy piezo magas-sugárzó keveréke. Nem képesek elérni azt a sávszélességet, azt a torzítás nélküli pontos hangvisszaadást, amire valóban szükség lenne. Az ideális lesugárzás egy pár stúdió monitorral valósulhatna meg, megfelelő hangerővel párosítva.

És pontosan ez az, amiről a K sorozat szól. Stúdió minőségű hangzás a billentyűs hangszerekhez és 1000W D-osztályú erősítő, mellyel képes a többi hangszert vezetni és kellően támogatni a színpadon. A K család hihetetlen rugalmasságot biztosít a zenésznek, így akár játszhat monóban, vagy sztereóban, használhatja színpadi monitorként, vagy állványon PA-ként, a közönség mindig élvezni fogja a zene legapróbb részleteit is.

A legkedveltebb QSC billentyűerősítő a K10, mely kompakt, nagy teljesítményű és akár monitorként is használható. Kétcsatornás keverője, akár több hangszert vagy mikrofont is tud fogadni, kimenete közvetlenül csatlakoztatható egy nagyobb rendszerhez. A K10 magában sem semmi, de akkor nyújt igazi élményt, mikor egy sztereó párt kötünk a hangszerünkre és a különleges úszó, repülő, forgó hangok életre kelnek.

Előnyök:

  • Teljes sávszélesség, torzításmentes hangvisszaadás, nagy hangerő.
  • Simább frekvencia-átvitel a DMT technológiának köszönhetően, érthetőbb hang, szélesebb sztereókép.
  • Színpadi monitorként, vagy állványon PA-ként is használható, 10” és 12” változat.
  • Kétcsatornás keverő, több hangszer (mikrofon), vagy monitor bemenet is használható egyszerre.
  • Csatornánkénti, vagy összegzett kimenete Di-box-ként is üzemel.
    Hangerő pedált csatlakoztatva állítható a kívánt mennyiség.