K az Elektromos Dobosoknak

Az elektromos dobok elfogadottsága, a világ nagy zenészei között egyre nő, mivel játszhatóságuk és hangminőségük meglepően valósághűvé vált mára. Nem elhanyagolható az a képesség, hogy pillanatok alatt válthatunk dobkészletet, vagy állíthatunk a hangerőkön és nem kell aggódni a mikrofon állványok, vagy a gerjedés miatt. Azok a dobosok, akik csak akusztikus hangszeren játszottak eddig, egyre nagyobb hitelt adnak az új jövevénynek, hiszen vagy kiegészítik meglévő felszerelésüket, vagy teljes egészében lecserélik azt elektromosra.

Tudj Meg Többet

Megfelelően visszaadni egy elektromos dob hangját, igen nehéz feladat. A hangrendszernek megfelelő tartalékkal kell rendelkeznie a nagy tranziensek átvitelére, illetve igen széles frekvencia átvitellel, hogy a cintányérok és a lábdobok is kielégítően szólaljanak meg. A K család bátran áll a kihívás elé és stúdió minőséggel kápráztatja el a dobost, a banda többi tagját és a hallgatóságot egyaránt.

A K sorozat mélysugárzói különösen érdekesek lehetnek azoknak a dobosoknak, akik az igazi mélyeket keresik. Válaszd akár a „pöttömyni” KSub-ot, vagy a még több méllyel rendelkező KW181-et, mindegyik tökéletes párost fog alkotni kedvenc K sorozatú „top ládáiddal”.

A K sorozat hangsugárzói stúdió minőséget biztosítanak az elektromos dobok számára és az 1000W D-osztályú erősítő elég hangerőt ad ahhoz, amire a színpadon szükség lehet. Így nem csak lépést tud tartani a többi hangszerrel, hanem képes mindvégig megtartani a hang meghatározó karakterét is a teljes frekvencia tartományban.

Előnyök :

  • Teljes sávszélesség, torzításmentes hangvisszaadás, nagy hangerő.
  • Simább frekvencia-átvitel a DMT technológiának köszönhetően, érthetőbb hang, szélesebb sztereókép.
  • Színpadi monitorként, vagy állványon PA-ként is használható, 10” és 12” változat, illetve dupla 12” , vagy szimpla 18” mélysugárzók a megfelelő mélyhangokért.
  • Kétcsatornás keverő, több hangszer (mikrofon), vagy monitor bemenet is használható egyszerre.
  • Csatornánkénti, vagy összegzett kimenete Di-box-ként is üzemel.
  • Hangerő pedált csatlakoztatva állítható a kívánt mennyiség.