K a Basszusgitárosoknak

A basszusgitárosok új feltörekvő generációja hamar felismerte, hogy a hagyományos basszuserősítők nem rendelkeznek elég magas tartománnyal, így nem képesek reprodukálni az igazi basszus hangszínt. Új, modern játékstílusok fejlődtek ki, a slapping, walking, peddling, vagy a fretless sliding, melyek finom árnyalatokat tartalmaznak. Régebben a basszisták egyenesen a keverőbe dugták a hangszereiket, de a mai hangzás sokkal összetettebb és finomabb, mint akkoriban volt.

Tudj Meg Többet

A hagyományos basszusgitár erősítő a mélyhangokra helyezte a hangsúlyt és általában elmondható, hogy magas hangokban szegény volt. Egyes gyártók megpróbáltak a helyzeten javítani úgy, hogy a mély-közép hangszórót kiegészítették egy magas-sugárzóval, de ez sem hozta meg a kívánt eredményt. Mikor a gitáros a színpadon mozgott, mindig változott a hangkép, mivel nem volt egyforma a hangszórók lesugárzása. Sok zenész, amikor stúdióban dolgozott, beleszeretett a referencia monitorsugárzók hangjába és azon gondolkodtak, hogy miért nem jutott még senkinek sem az eszébe, hogy egy nagyteljesítményű stúdió monitort vigyen a színpadra.


A K sorozat hangsugárzói stúdió minőséget biztosítanak a basszusgitár számára és az 1000W D-osztályú erősítő többet nyújt, mint amire a színpadon bármikor is szükség lehet. Így nem csak lépést tud tartani a többi hangszerrel, hanem képes mindvégig megtartani a hang meghatározó karakterét is.

Előnyök:

  • Teljes sávszélesség, torzításmentes hangvisszaadás, nagy hangerő.
  • Simább frekvencia-átvitel a DMT technológiának köszönhetően, érthetőbb hang, szélesebb sztereókép.
  • Színpadi monitorként, vagy állványon PA-ként is használható, 10” és 12” változat, illetve dupla 12” , vagy szimpla 18” mélysugárzók a megfelelő mélyhangokért
  • Kétcsatornás keverő, több hangszer (mikrofon), vagy monitor bemenet is használható egyszerre.
  • Csatornánkénti, vagy összegzett kimenete Di-box-ként is üzemel.
  • Hangerő pedált csatlakoztatva állítható a kívánt mennyiség.