Κ για Ηλεκτρονικά Drums

Η υιοθέτηση των ψηφιακών drums από τους περισσότερους drummers έχει φτάσει το μεγαλύτερο βαθμό όλων των εποχών, ειδικά όσο η ανταπόκριση στο χτύπημα και η ποιότητα του ήχου των ηλεκτρονικών drums γίνεται όλο και πιο ρεαλιστική. Η δυνατότητα να αλλάζεις αμέσως τον ήχο των drums, να παίζεις σε οποιαδήποτε επιθυμητή ένταση ήχου και να μην ανησυχείς για μικρόφωνα, έχει μεγάλη απήχηση. Μια ανερχόμενη κοινότητα ντράμερ που προηγουμένως ασχολούνταν μόνο με ακουστικά drums, προσθέτει ακόμη περισσότερη αξιοπιστία σε αυτή την αναδυόμενη κατηγορία προϊόντος είτε με την προσθήκη στα ακουστικά drum kits  ηλεκτρονικών, ή με πλήρη μετάβαση σε ένα ηλεκτρονικό drum set.

Διαβάστε Περισσότερα

Η σωστή αναπαραγωγή ήχου των ηλεκτρονικών drums είναι μια απαιτητική διαδικασία. Το σύστημα πρέπει να έχει δυναμικά περιθώρια για να ανταπεξέλθει στις απίστευτες αυξήσεις έντασης ήχου, στην απόκριση συχνότητας αναπαράγοντας με ακρίβεια τις υψηλές συχνότητες ενός κυμβάλου και την ισχύ για να αναπαράγει ικανοποιητικά τον ήχο της μπότας. Η σειρά Κ δέχεται την πρόκληση και θα καλύψει τον drummer, τα μέλη του συγκροτήματος και το κοινό με ήχο drums, studio ποιότητας.

Τα subwoofer της σειράς Κ θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα στους ντράμερ που ψάχνουν άριστη απόδοση ήχου drums στις συναυλίες τους. Επιλέξτε το μικρό αποτύπωμα του K-Sub ή την επέκταση για χαμηλές συχνότητες του KW181. Αμφότερα προσφέρουν διπλές εισόδους και throughputs για χρήση με το αγαπημένο σας top box ζευγάρι της σειράς Κ.

Η σειρά Κ ηχείων προσφέρει ενίσχυση ήχου ποιότητας studio για τα ηλεκτρονικά drums, και με καθαρή Class D ισχύ 1000 Watts ανά καμπίνα, είναι παραπάνω από ικανά να παίξουν σε εντάσεις που όχι μόνο οδηγούν το ρυθμό της μουσικής με κύρος, αλλά διατηρούν επίσης μία σταθερότητα του ήχου για όλη την περιοχή της ακρόασης και για όλο το φάσμα συχνοτήτων.

Πλεονεκτήματα με μία ματιά:

  • Πλήρους φάσματος, ακριβής αναπαραγωγή ήχου σε εντάσεις συναυλίας.
  • Flatter off-axis response: επιτυγχάνεται με τη χρήση DMT τεχνολογίας – αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχουμε πιο καθαρό ήχο για τους μουσικούς στη σκηνή και ευρύτερη στερεοφωνική εικόνα χρησιμοποιώντας ένα στερεοφωνικό ζευγάρι.
  • Floor Wedge ή Pole-mount επιλογές στα μοντέλα 10’’ και 12’’.
  • Οι επιλογές για subwoofer περιλαμβάνουν ένα διπλό 12” subwoofer και ένα μονό 18” subwoofer με διπλές εισόδους και εξόδους loop-thru, επιτρέποντας τη χρήση ενός μόνο sub με στερεοφωνικά tops.
  • Mίκτης 2 καναλιών (περιλαμβάνει είσοδο Mic) επιτρέπει ταυτόχρονη ενίσχυση μουσικών οργάνων και χρήση ως stage monitor.
  • Ελέγξτε την ένταση ήχου του “mix” στη σκηνή χρησιμοποιώντας ένα Expression Pedal.