Κ για Μπάσο

Η ανερχόμενη γενιά μπασιστών συνειδητοποιεί ότι οι παραδοσιακοί ενισχυτές μπάσου δεν διαθέτουν την υψηλή επέκταση συχνότητας για να αναπαράγουν τον ήχο πλήρους φάσματος του αγαπημένου τους ηλεκτρικού μπάσου. Με οποιονδήποτε τρόπο κι αν παίζεις, ακόμα κι οι πιο μοντέρνες τεχνικές έχουν εξελιχθεί. Εξαιτίας των μπασίστων που ακούν το όργανο τους απευθείας από την κονσόλα ηχογράφησης, ο ήχος του σύγχρονου μπάσου είναι πολύ πιο πολύπλοκος και περιεκτικός από το παρελθόν.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο παραδοσιακός ενισχυτής μπάσου είναι σχεδιασμένος με πρωταρχική εστίαση στo χαμηλo φάσμα συχνοτήτων, ενώ σε γενικές γραμμές, διαθέτουν κακή απόκριση σε υψηλές συχνότητες. Μερικοί κατασκευαστές έχουν δοκιμάσει να βελτιώσουν την κατάσταση προσθέτοντας ένα bullet tweeter, αλλά η απόκριση συχνότητας που προκύπτει απέχει πολύ από την flat που απαιτείται, ειδικά off-axis. Με την κίνηση πάνω στη σκηνή, ο ήχων των ενισχυτών μπάσου αλλάζει σημαντικά, δημιουργώντας στον μπασίστα την ανάγκη για συνεχείς ρυθμίσεις στον ήχο. Αρκετοί μουσικοί που ηχογραφούν σε studio και λατρεύουν τον ήχο του μπάσου τους μέσω των studio monitors, συχνά αναρωτιούνται γιατί κανείς δεν έχει δημιουργήσει ένα στιβαρό, υψηλής ισχύος studio monitor για χρήση επί σκηνής.

Η Οικογένεια ηχείων Κ προσφέρει ενίσχυση ποιότητας studio για το ηλεκτρικό μπάσο σας, και με 1000 W καθαρής Class D ισχύος ανά καμπίνα είναι περισσότερο από ικανά να παίξουν σε εντάσεις που όχι μόνο ακολουθούν τα άλλα όργανα στη σκηνή, αλλά επίσης διατηρούν μία σταθερότητα του ήχου στην περιοχή ακρόασης και ολόκληρο το φάσμα συχνοτήτων του μπάσου.

Πλεονεκτήματα με μια ματιά:

  • Full-range, αναπαραγωγή χωρίς παραμόρφωση ήχου σε υψηλές εντάσεις (π.χ. μεγάλα studio monitors για σκηνή).
  • Περισσότερο flat off-axis response: επιτυγχάνεται με τη χρήση της τεχνολογίας DMT – αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχουμε πιο καθαρό ήχο όταν κινούμαστε στη σκηνή και ευρύτερη στερεοφωνική εικόνα χρησιμοποιώντας ένα στερεοφωνικό ζευγάρι.
  • Floor Wedge ή Pole-mount επιλογές στα μοντέλα 10’’ και 12’’.
  • Παρέχονται συνδέσεις – through και μία mixed έξοδος για εύκολη σύνδεση σε εισόδους κονσόλας μίξης.
  •  Ελέγξτε την ένταση ήχου της “μίξης” στη σκηνή χρησιμοποιώντας ένα Expression πετάλι.