Κ για Drums

O μοντέρνος ντράμερ δεν είναι σχολαστικός μόνο σε σχέση με τον ήχο των ξύλινων τυμπάνων και με το ακριβές κούρδισμα των μεμβρανών πριν από κάθε εμφάνιση, αλλά πολλοί έχουν γίνει επιφυλακτικοί σε σχέση με την επιλογή μικροφώνου και γενικότερα με την ενίσχυση του ήχου του drum σετ τους. Μία μερίδα ντράμερ έχουν αναλάβει οι ίδιοι να αγοράσουν τα δικά τους μικρόφωνα & μίκτη, και να φτιάξουν το δικό τους sub-mix για το drums σετ τους. Αυτή η τεχνική αποδεικνύεται πολύ χρήσιμη για εκείνους που παίζουν σε μικρότερους χώρους, όπου το PA σύστημα του χώρου ή ο ήχος δεν έχουν δοκιμαστεί, ή απλούστατα δεν υπάρχει σύστημα PA.

Read More

Επειδή ο μοντέρνος ντράμερ δημιουργεί το δικό του “mix” στη σκηνή, βασίζεται ιδιαίτερα στην ακριβή ενίσχυση ήχου της σκηνής που του επιτρέπει να ακούει και την παραμικρή ρύθμιση ή αλλαγή που κάνουν στο “mix” του. Το ΙΔΑΝΙΚΟ σύστημα ενίσχυσης ήχου για ακουστικά ντραμς θα έπρεπε να αναπαράγει με ακρίβεια το πλήρες φάσμα ήχου των ντραμς, όπως συμβαίνει με ένα καλό ζευγάρι studio monitor ηχείων. Δυστυχώς, τα ηχεία studio monitor είναι αδύνατο να λειτουργήσουν ως ενισχυτές στη σκηνή. Για όλους τους χώρους εκτός από τα πιο ήσυχα περιβάλλοντα, ο ήχος δε θα ήταν αρκετά δυνατός και επειδή είναι σχεδιασμένα για χαμηλές εντάσεις και δεν θα μπορούσαν να εκπέμψουν αρκετά μακριά. Η σειρά ηχείων Κ προσφέρει ποιότητα studio στην ενίσχυση ήχου για ακουστικά drums και με 1000 Watts καθαρής Class D ηχείων είναι ικανά να παίξουν σε εντάσεις που μπορούν να οδηγήσουν τον ρυθμό και να υποστηρίξουν όλους τους άλλους μουσικούς στη σκηνή.

Πλεονεκτήματα με μια ματιά:

  • Full-range, ακριβής και πιστή αναπαραγωγή σε εντάσεις ήχου παράστασης
  • Flatter off-axis response: επιτυγχάνεται με τη χρήση DMT τεχνολογίας – αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχουμε πιο καθαρό ήχο για τους άλλους μουσικούς στη σκηνή και ευρύτερη στερεοφωνική εικόνα χρησιμοποιώντας ένα στερεοφωνικό ζευγάρι.
  • Floor Wedge ή Pole-mount επιλογές στα μοντέλα 10’’ και 12’’. Διπλό 12” και μονό 18” μοντέλο subwoofer διαθέσιμο για έξτρα LF σε εγκαταστάσεις μεγαλύτερων χώρων.
  • Mίκτης 2 καναλιών (περιλαμβάνει είσοδο Mic) επιτρέπει ταυτόχρονη ενίσχυση μουσικών οργάνων και χρήση ως stage monitor.
  • Παρέχονται συνδέσεις – through και μία mixed έξοδος για εύκολη σύνδεση σε εισόδους κονσόλας μίξης. Ελέγξτε την ένταση ήχου του “mix” στη σκηνή χρησιμοποιώντας ένα Expression pedal.